fredag, april 05, 2013
Manfreds & Vin
Etiketter:
biodynamic,
bourgogne,
chardonnay,
etna,
friuli,
gamay,
loire,
maconnais,
nerello mascalese,
orangevin,
restaurang,
rosato,
rosé,
sauvignon blanc,
savagnin,
sicilia,
venezia-giulia,
vin de france
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
9 kommentarer:
Dario Princic, det är grejer det. Blev det några fler pitstops i byn ?
Meyers! For ind i helvede, mand!
/Patrik
Manfreds ser ur att vara ett ställe man rullar ut i från. Skitefedt, mand! Gissar att jag stavade fel på danskan, men gör mig säkert förstådd ändå ...
det är där våren gömmer sig...sicka grejer...
Blir ni aldrig berusade någon gång, eller klarar ni er någon gång från att bli berusade?
Barnsliga etiketter? Då måste ju vinerna vara naturligt bra
Löken ser ut som på Noma, men lite mer sluskig
Är detta en blogg eller ett instagramkonto?
Hej Anonym!
1. Eller blir vi någonsin berusade? Gåtfull formulering. Det kan ha hänt någon gång. Har katten svans?
2. Det kan man inte lita på.
3. Löken må vara lik Normas, men denna var sur, seg och skulle fått vara inne i ugnen lite till. (De kremerade jordärtsskockorna som kom strax innan var snudd på oätliga tyckte jag, men resten var ok.
4. Det är vad vi har lust till.
/ Finare S
Skicka en kommentar