måndag, januari 28, 2013

RA: Kalifornien, mat & dryck, dessertviner


Kalifornien, mat och dryck, dessertviner (Michel Jamais)



2009 Robert Mondavi Fumé Blanc, Napa Valley 

2009 Kendall-Jackson Vintners Reserve, California

2009 Saintsbury Carneros Chardonnay, Napa Valley


2010 Sandhi Bien Nacido Pinot Noir, Santa Barbara

2009 Hirsch Pinot Noir San Andreas, Sonoma Coast 

2009 Bonterra Cabernet Sauvignon, Mendocino 

2007 Far Niente Cabernet Sauvignon, Napa Valley

2009 Ravenswood Old Vine Zinfandel, Lodi


2010 Domaine Pinson Chablis

2010 Clos Henri Sauvignon Blanc, Marlborough

2008 Freestone Vineyards Fogdog Pinot Noir, Sonoma Coast

2010 Domaine Pierre Gonon Saint-Josèph, Rhône


2009 Alois Kracher Beerenauslese Cuvée, Neusiedlersee (125g)

 2012 Saracco Moscato di Asti, Piemonte  (140 g)

 2007 Château Suduiraut Castelnau de Suduiraut, Sauternes (111 g)

 2007 Château Dereszla Aszù 5 puttonyos, Tokaji (119 g)

 2009 Lenz Moser Trockenbeerenauslese, Neusiedlersee (161 g)

 2008 Weingut Rabl Grüner Veltliner Eiswein, Kamptal  (170 g)

 NV KWV Muscadel Red, Westen Cape (182 g)

 NV KEO Commandaria St. John, Cypern (217 g)

Inga kommentarer: