måndag, januari 28, 2013
RA: Kalifornien, mat & dryck, dessertviner
Kalifornien, mat och dryck, dessertviner (Michel Jamais)
2009 Robert Mondavi Fumé Blanc, Napa Valley
2009 Kendall-Jackson Vintners Reserve, California
2009 Saintsbury Carneros Chardonnay, Napa Valley
2010 Sandhi Bien Nacido Pinot Noir, Santa Barbara
2009 Hirsch Pinot Noir San Andreas, Sonoma Coast
2009 Bonterra Cabernet Sauvignon, Mendocino
2007 Far Niente Cabernet Sauvignon, Napa Valley
2009 Ravenswood Old Vine Zinfandel, Lodi
2010 Domaine Pinson Chablis
2010 Clos Henri Sauvignon Blanc, Marlborough
2008 Freestone Vineyards Fogdog Pinot Noir, Sonoma Coast
2010 Domaine Pierre Gonon Saint-Josèph, Rhône
2009 Alois Kracher Beerenauslese Cuvée, Neusiedlersee (125g)
2012 Saracco Moscato di Asti, Piemonte (140 g)
2007 Château Suduiraut Castelnau de Suduiraut, Sauternes (111 g)
2007 Château Dereszla Aszù 5 puttonyos, Tokaji (119 g)
2009 Lenz Moser Trockenbeerenauslese, Neusiedlersee (161 g)
2008 Weingut Rabl Grüner Veltliner Eiswein, Kamptal (170 g)
NV KWV Muscadel Red, Westen Cape (182 g)
NV KEO Commandaria St. John, Cypern (217 g)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar