torsdag, november 15, 2012

Le bojo novo est arrivé!


Vi har en tolvåring som plöjt Mathias Dahlgrens kokböcker fram och tillbaks sedan i somras. Förslaget om en liten middag på tu man hand i Matbaren föll förstås rakt ner i lucker jord.

Dryckesvalen var givna: Foillards nyjästa druvsaft till far...

...och ekomust på äpplen från Flen till son.

Som snacks serverades underbara svampkroketter.

Sashimi-tokige sonen valde pilgrim och rådjur.

Sylta på grishuvud med champinjonsallad. Gamay!

"Steamed bun of smoked pork" med äpple, ingefära och chilisås...

...blev kvällens största kick i sällskap med ett glas ginger beer.
Trots träffande namn på ölen fick W inte smaka.

Små mandelmuffins och jordnötschoklad.

Ett underbart litet besök! Vår tro på Matbarens snabbmatskoncept är återställd.

ps. tack W för iPhone-bilderna.

2 kommentarer:

Henrik sa...

Jag gör en bordsbokning i förhand - när W öppnar sin egen krog kommer jag på premiärkvällen.

Finare Vinare sa...

Henrik - vem vet, kanske bjuder W på en sneak preview vid någon BYO framöver?

Vi har i alla fall börjat få små roliga för- och efterrätter. Varmrätterna lämnar han dock fortfarande åt oss att ta hand om...