söndag, september 21, 2014

BV-Ingvar In Da House!






  

 



  









8 kommentarer:

  1. Härlig uppställning! Är det en Foradori jag skymtar på översta bilden?
    /Erik

    SvaraRadera
  2. Foradori, ja. Men just den hör flaskan innehöll blommor och vatten, inte vin ;-)

    SvaraRadera
  3. Hur var Vitovskan?/Oskar

    SvaraRadera
  4. @T&S Stort tack för en superkväll. Massor av nya bollar att springa på.

    @Henrik Som jag minns det var det ett par torra kvistar som stack upp ur Forodoriflarran

    SvaraRadera
  5. @Oskar Om du frågar mig så var Vitovskan riktigt fin men den kom bort i det mera högljudda sällskapet

    SvaraRadera
  6. Vad tyckte ni om Jamsheed? Några tankar om lagring?

    Mvh,
    Petter

    SvaraRadera
  7. Jamsheed borde klara sig finfint under åtminstone 10 år (lagring i 5 känns nästintill som ett måste). Riktigt bra material. Inte på Giaconda-nivå, men klart trevlig. Slog, trots ungdomen, Belle Demoiselle 2011 vid en shoot-out här hemma tidigare i vintras. Kanske inte så svårt egentligen, men den slår mellanpris (nåja) Côte-Rôtie.

    En auktoritet på området Oz uttrycker sina tankar här: http://www.winepunk.net/files/472afb5df33807bf8550fc244a896707-248.php

    /The Wall

    SvaraRadera
  8. Kan stämma, Ingvar, kan stämma.
    Jag är ju en färsking när det gäller orange-vin, men jag föll för allihop ... Ska man sätta någon före de andra så blir det Radikon och Tissot en noslängd före Rojac.
    Montevertinen var sjukt god - och där är jag ingen rookie ...
    Jamsheed, vad the Wall sa. Grymt snygg aussie, strålande frukt, fin struktur och ingen ek i vägen. 5 år är inga problem, knappast tio heller.
    Kul att jämföra med Chapoutier. Chapoutier var, eh, porrigare, mera ekad men ändå snygg som tusan - men den behöver också några år till.
    Boca var också riktigt grym.
    Och osso bucon gick inte av för hackor - det var inte ett dugg synd om varken människor eller fåglar denna afton.

    SvaraRadera