lördag, mars 30, 2013

Långfredag på Sturköbaren










5 kommentarer:

  1. Amen det var väl för väl att det dök upp en bildruta med lite seriösa grejer till slut. Tre sköna traditionalister från solida år räddade säkert hela kvällen?
    Och Ganevats Vin Jaune smakade säkert bara oxiderad lacknafta, eller? ;)

    Glad Påsk på er!

    /Patrik

    SvaraRadera
  2. Hvordan var Settimo?

    SvaraRadera
  3. lite tyck:

    http://vinosapien.com/MyTastings?Actor=vs2400&TasteDate=2013-03-29&TastePlace=Hemma%20med%20FV%20och%20FB

    SvaraRadera
  4. Inför weblanseringen den 11/4 så undrar jag hur Delas Hermitage Les Bessards var?

    /Anders

    SvaraRadera
  5. Synd att man inte har ett 12-pack Massolino skräpandes nånstans.
    Vad gäller les Bessards - borde inte den alla parametrar vara någonstas i tunneln?
    Spännande att än en gång bli påmind om Weinbach - får se om det räcker med två påminnelser ...
    Härliga bilder för övrigt - men skulle föredra dem utan snö.

    SvaraRadera