Frågan är om inte det här var vår godaste pesto hittills, vi ska helt klart fortsätta med pistagenötter. Ruccolan planterade vi i en gammal skrinda i påskas. Den hade hunnit gå i blom men bladen var späda och fint nötiga i smaken, inte bittra. Oljan var toscansk och osten en 22 månaders parmesan från Wijnias.
Visst är "Det naturliga köket" kul att bläddra i. Tycker dock att det kunde varit lite mer text till de vacka bilderna, och vissa saker är ju mer eller mindre omöjligt att få till hemma, som den där potatissaken med typ 21 olika lager...
Lustigt. Det blev pistage här också, förra veckan. Enda osalta nötterna hemma. Tillsammans med ramslök och pecorino.
SvaraRaderaFrågan är om inte det här var vår godaste pesto hittills, vi ska helt klart fortsätta med pistagenötter. Ruccolan planterade vi i en gammal skrinda i påskas. Den hade hunnit gå i blom men bladen var späda och fint nötiga i smaken, inte bittra. Oljan var toscansk och osten en 22 månaders parmesan från Wijnias.
SvaraRaderaVisst är "Det naturliga köket" kul att bläddra i. Tycker dock att det kunde varit lite mer text till de vacka bilderna, och vissa saker är ju mer eller mindre omöjligt att få till hemma, som den där potatissaken med typ 21 olika lager...
SvaraRadera