tag:blogger.com,1999:blog-30277783.post8954623387518141659..comments2023-10-30T09:30:54.622+01:00Comments on Finare Vinare: Munskänkarna provar AlsaceFinare Vinarehttp://www.blogger.com/profile/01801250126284151329noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-34167534090499248582009-09-25T14:30:31.432+02:002009-09-25T14:30:31.432+02:00Jag funderar på det här med Trimbach och ryktet/sn...Jag funderar på det här med Trimbach och ryktet/snacket om problemen med brett/smygkork eller vad man nu ska kalla det för.<br />Detta problem verkar ju mest gilla cuvée F E. Det är ju en aningen egen strategi att låta ett av prestigevinerna gå åt helvete samtidigt som standard-rieslingen sköter sig fint år ut och år in. Vad gives?Henriknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-59634098235182288772009-09-25T13:20:36.713+02:002009-09-25T13:20:36.713+02:00Hej J, med de tillbehören fixar man det mesta. Hål...Hej J, med de tillbehören fixar man det mesta. Håll ordning på kompisarna så att de inte smiter på permission.<br /> <br />Det går säkert att lagra 2005 Samain, men eftersom vinet är så pass senskördat, yppigt, utvecklat och rentav skitgott ser vi inte riktigt poängen...Finare Vinarehttps://www.blogger.com/profile/01801250126284151329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-37716089485544327272009-09-25T11:09:26.769+02:002009-09-25T11:09:26.769+02:00Som vanligt, jättetrevlig läsning! Vad tror ni om ...Som vanligt, jättetrevlig läsning! Vad tror ni om lagringsbarheten i Josmeyern?Red Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-64585087525895347192009-09-22T20:40:24.249+02:002009-09-22T20:40:24.249+02:00Godkväll!
Läser bloggen med mycket stor behållnin...Godkväll!<br /><br />Läser bloggen med mycket stor behållning! Keep it up!<br /><br />Här kommer ett inlägg om kanske så lång från Alsace man kan komma (i Frankrike), För 1 1/2 år sen skrev du om 2004 Château La Reyne L'Excellence Cahors) och dömde det helt riktigt till 10 års inlåsning. Ikväll gick en panna till entrecote, tryfflad potatispuré, stekt bacon och trattisar samt en fet svamsås. <br /><br />Allt detta lyckades hantera vinet rätt bra och det klarade att av att iallafall bli "villkorligt frigiven" ikväll. Kompisarna blir inlåsta ett tag till.<br /><br />Bästa Hälsningar /JAnonymousnoreply@blogger.com