tag:blogger.com,1999:blog-30277783.post84152262601386341..comments2023-10-30T09:30:54.622+01:00Comments on Finare Vinare: 2005 Louis Jadot Château des Jacques Moulin-à-VentFinare Vinarehttp://www.blogger.com/profile/01801250126284151329noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-473047731437063022008-09-09T20:59:00.000+02:002008-09-09T20:59:00.000+02:00Efter 62:a plats på WS topplista hade en viss opti...Efter 62:a plats på WS topplista hade en viss optimism och nyfikenhet infunnit sig, men efter att ha pratat lite mer allmänt med en av herrarna i Passagens vinkällare (som nog är mer allmänt skeptisk till vad jänkarna tycker) bestämde jag mig för att passa tillsvidare. Tur att jag tillåter mig att ha ångervecka:-)<BR/><BR/>Det här blir säkert utmärkt till annandagskalkonen, och vi kan nog spara några också. Tack för hjälpen:-)Björnhttps://www.blogger.com/profile/11223977102678906968noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-1917441742642950842008-09-09T10:24:00.000+02:002008-09-09T10:24:00.000+02:00Tack för den. Jag har kikat på det här vinet och b...Tack för den. Jag har kikat på det här vinet och blev än mer intresserad efter Vinös utmärkta post. Bra cru-Beaujolais dricker man inte för ofta. Nollsexan verkar kanske ännu bättre enl Schildknechts senaste budget-genomgång.Frankofilenhttps://www.blogger.com/profile/02608647020777626636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-15157657224787433092008-09-09T09:37:00.000+02:002008-09-09T09:37:00.000+02:00SB råkade nog förväxla vinerna i labbet och ta en ...SB råkade nog förväxla vinerna i labbet och ta en skvätt Black Granite Shiraz på box istället. Nej, någon märkbar restsötma finns inte i det här vinet.Finare Vinarehttps://www.blogger.com/profile/01801250126284151329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-29985050117826095412008-09-08T23:19:00.000+02:002008-09-08T23:19:00.000+02:00Den här har jag funderat på ett tag men då SB ange...Den här har jag funderat på ett tag men då SB anger 10 g restsocker/liter så har jag instinktivt ryggat tillbaka. Importören anger mer normala 2 g/liter. Jag hoppas att det är importören som har rätt. Vad säger ni är det 10 eller 2?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-37439858497174426242008-09-08T20:41:00.000+02:002008-09-08T20:41:00.000+02:00Nej, det vore väl rätt mycket begärt av en beaujol...Nej, det vore väl rätt mycket begärt av en beaujolais! Efter maten är den också mindre givande och skåpas med lätthet ut av en skvätt 2005 Domaine de l'Hortus Grande Cuvée med rik sötlakrits. Riktigt bra vin, det!Finare Vinarehttps://www.blogger.com/profile/01801250126284151329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-73240009954608655722008-09-08T20:29:00.000+02:002008-09-08T20:29:00.000+02:00Hm, gissa vad vi sitter och dricker just nu...Usel...Hm, gissa vad vi sitter och dricker just nu...<BR/><BR/>Uselt med tid att skriva för närvarande, tyvärr, men vi får väl se. Hur som helst är vi överens om att det är jättegott, även om jag saknar en komplexitet som jag tror går att lagra fram. Det är kanske lite endimensionellt i dag.Anonymousnoreply@blogger.com