tag:blogger.com,1999:blog-30277783.post473978750145811220..comments2023-10-30T09:30:54.622+01:00Comments on Finare Vinare: 2010 Jean-François Ganevat Cuvée FlorineFinare Vinarehttp://www.blogger.com/profile/01801250126284151329noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-56451789134906801232015-11-10T13:53:24.794+01:002015-11-10T13:53:24.794+01:00Tack!Tack!Pärnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-56942011385150965882015-11-05T09:24:11.310+01:002015-11-05T09:24:11.310+01:00Ingen svensk importör som säljer till privata. Dan...Ingen svensk importör som säljer till privata. Danska Pétillant importerar och säljer till ett fåtal svenska restauranger - om det finns något kvar att sälja ;)<br /><br />Annars är det Frankrike som gäller...Finare Vinarehttps://www.blogger.com/profile/01801250126284151329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-4573400214821226422015-11-05T09:20:43.210+01:002015-11-05T09:20:43.210+01:00Finns det någon svensk importör för Ganevat?Finns det någon svensk importör för Ganevat?Pärnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-72232693311142915792013-11-01T20:01:40.732+01:002013-11-01T20:01:40.732+01:00@Vinosapien: Haha! Din beskrivning kanns verkligen...@Vinosapien: Haha! Din beskrivning kanns verkligen som vinerna ar sa slakt med varandra som de borde vara. Knappt 10 euro glaset pa Terroirs - ett av arets fynd.Henriknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-50146510689199312522013-11-01T15:01:49.566+01:002013-11-01T15:01:49.566+01:00henrik - testat kompisen;)
http://vinosapien.com/M...henrik - testat kompisen;)<br />http://vinosapien.com/MyTastings?Wine=,1559Vinosapiennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-27143832992741925802013-11-01T12:14:29.300+01:002013-11-01T12:14:29.300+01:00Ber pa forhand om ursakt for att jag skriver svens...Ber pa forhand om ursakt for att jag skriver svenska pa engelskt tangentbord.<br />Ar i London och forsokte dricka Ganevat i gar, men de ville inte servera glasvis, tvungen att ta in en hel flaska och det hade vi inte riktigt tid med. Nu angrar jag mig. Sa underbart en grej fran Ganevat later igen.<br />I ovrigt da, om ni vill ga pa naturvinsjakt i London sa ar det har the place to be: http://terroirswinebar.com/<br />De har Ganevat, Bornard, Radikon, Gravner, Cornelissen, Occhipinti och massor av andra grejer. Vi drack till sist Mauvais Temps av Nicolas Carmarans fran Aveyron. Mycket intressant och gott vin, gjort pa druvorna Fer Servadou, Negret de Banhars samt sma delar Cab Sauv och Cab Franc. Hade tydlig cassis, med god kryddighet, vissa tanniner, men framfor allt en narmast vittvinsaktig fraschor i syrorna. Ligger pa ek, men den kan aldrig vara ny. Kul tips av sommelieren pa Terroirs. Mojligen hade Vinosapien prickat det blint, men knappast nagon annan :-)Henriknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-51408155933762239762013-10-30T21:12:42.390+01:002013-10-30T21:12:42.390+01:00jo ni...den mannen vet hur man lackar en topp...ko...jo ni...den mannen vet hur man lackar en topp...kommer ihåg när ganevat-oskulden rök för er:<br /><br />http://vinosapien.com/MyTastings?Wine=,1579,1364,1370,1372,1385,1580,1584,1585,1815&Actor=vs2400&TasteDate=2012-04-06&TastePlace=Hemma<br /><br />men enligt de 'renläriga' är inte ganevat tillräckligt 'renlärig'...<br /><br />och han ligger inte heller bra till bland bling-bling-gubbsen;)Vinosapiennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30277783.post-13657432902536701922013-10-30T20:09:41.418+01:002013-10-30T20:09:41.418+01:00Här går spottkörtlar och salivproduktion på högtry...Här går spottkörtlar och salivproduktion på högtryck efter den härliga beskrivningen. Oj så sugen man blir!Lessrofhttps://www.blogger.com/profile/07224987023187063308noreply@blogger.com